fbpx

ZO Skin Health / ZO Medical – Obagi

Zo Skin Health Daglig och förebyggande hudvård.

För mer än 30 år sedan etablerade Zein Obagi konceptet ”hudhälsa” (Skin Health) och utvecklade samtidigt behandlingar och produkter som bidrog till att skapa en sund hud.
Zo skin health innehåller stora mängder aktiva ingredienser och effektiva formler. Enligt Dr Obagi är retinol, vitamin A, nyckeln till en bättre hud. Det är nämligen den enda ingrediens som har en vetenskapligt bevisad effekt på hudens åldrande. Inget ämne är bättre än retinol när det gäller att stimulera cellerna. Även de fuktighetsbevarande krämerna i denna hudvårdsserie innehåller retinol så att de inte bara bevarar fuktigheten utan dessutom stimulerar hudcellernas funktion.

Zo MedicalTerapeutiska lösningar

Zo medical är dr Obagis vidareutveckling av sina hudvårdande produkter och är därför nästa generations terapeutiska produkter och behandlingar. De kan användas på alla hudtillstånd, åldrar, kön och hudfärg. Baserat på den nyaste teknologin inom hudvård- bioteknologiska komplex, stamcellkomponenter från växter m.m. har dessa produkter optimerats för att täcka alla behov för en frisk hud.

2019-12-16T14:43:18+01:00