Behandlingar

Kliniken har sedan starten 2003 erbjudit hudvård och skönhetsbehandlingar, såsom estetik och medicinsk botoxbehandling. Förutom botox erbjuder vi även rynkborttagning, fillers, medicinsk hudterapi och volymgivande och hudvitaliserande injektionsbehandlingar.

Välj typ av behandling:
  • Injektion
  • Hudvård
Botox

En mycket beprövad och effektivt metod för att både behandla och förebygga rynkor. Få ett både piggare och fräschare utseende med en botoxbehandling.

Läs mer

Fillers

En volymgivande injektionsbehandling som används för att släta ut rynkor, bygga upp förlorad volym, läppförstoring och även föryngra huden. Resultaten syns direkt efter behandling.

Läs mer

Profhilo

Profhilo är behandlingen för dig som snabbt och effektivt vill få ett yngre utseende. Resultaten är en åtstramande verkan och ger ett huden ett lätt lyft.

Läs mer

Softlift

En modern metod för att få ett ansiktslyft utan kirurgi. Du får utmärkta estetiska resultat och kan i regel återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

Läs mer

PRP Vampyrmetoden

Genom att stimulera kroppens celler, återskapa och bygga upp vävnader får du en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud.

Läs mer

Sculptra

En Sculptra behandling föryngrar huden utan kirurgi. Vävnaden stramas upp och gör också att resultat av andra fillerbehandlingar förbättras ytterligare.

Läs mer

Trådlyft

Upplev snabba och effektiva estetiska resultat utan kirurgi. Används för att lyfta och strama åt huden samt öka hudens elasticitet.

Läs mer

Dermapen Microneedling

Föryngring av huden samt en förbättring av dess struktur och kondition. Dermapen minskar ojämnheter i huden såsom stora porer, celluliter, acne ärr och rynkor.

Läs mer

IPL Hudvårdsbehandling

IPL är en av de mest effektiva behandlingarna för att reducera små fina kärl i ansiktet, reducera rodnad och rosacea, solskadad hud som tex pigmentfläckar & pigmenteringar.

Läs mer

IPL Hårborttagning

Få metoder för hårborttagning är så effektiva, skonsamma och snabba som IPL behandling. Permanent hårborttagning på de hårsäckar som behandlas.

Läs mer

Kemisk Peeling

Hudförbättrande och föryngrande effekt på huden. Med hjälp av AHA-syror kan bl.a. hy med pigmentfläckar, acne och mycket porer förbättras avsevärt och bli slätare.

Läs mer

MicroGold

Boostar huden med fukt, glow och lyster, samt minimerar porstorleken, förfinar hudstrukturen och reducerar fina linjer för att nämna några av effekterna.

Läs mer

PRX-T33

Innovativ behandling som arbetar hudföryngrande och anti-aging verkande. För dig som vill få en spänstigare, slätare hy och reducera rynkor och fina linjer.

Läs mer

IPL Kärlborttagning

Effektiv metod för att behandla ytliga blodkärl. Rödbrusig hud eller synliga röda kärlstrimmor kan vara symtom på kärlbristningar, telangiektasier eller cuperoser som kan behandlas med IPL.

Läs mer

Kontakt

Undrar du något eller vill göra en bokning direkt på telefon? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Arsenalsgatan 8
411 20, Göteborg