UltraCol PDO-injektion i Göteborg

UltraCol är en effektiv kollagenstimulator som samtidigt är säker och har minimal återhämtningstid.

Produkten som injiceras, PDO, är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang och kirurgi i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang.

Utifrån dessa erfarenheter och studier kan främmande kroppsreaktioner, allergier och ogynnsamma effekter nästan helt uteslutas. Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart.

Före behandlingen

Injektionsbehandling föregås alltid av en obligatorisk konsultation. Den måste göras minst 48h innan din behandling. Vi rekommenderar konsultation via telefon eller FaceTime. Du kan även boka en konsultation på kliniken. Alla våra konsultationer är kostnadsfria.

Denna regel gäller dig som är ny kund hos oss alternativt att det passerat mer än 6 månader sedan ditt senaste besök.

Inför din behandling är det viktig att undvika blodförtunnande läkemedel och att du inom behandlingsområdet är frisk, det vill säga att inga hudutslag finns.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad, blåmärken. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva.
Massera det behandlade området i enlighet med de instruktioner (5x5x5) som din sjuksköterska eller läkare givit.

Rör ej instickshål då det finns risk för att bakterier tar sig in och orsakar infektion. Huden är dock fantastisk och stänger sig på bara några timmar. Du kan sminka dig som vanligt med undantag från själva instickshålen.

Tvätta dig som vanligt med rengöring och vatten på kvällen.

Det är vanligt att känna sig öm, ibland blå och svullen i någon eller några dagar efter din behandling. Avvakta med fysisk ansträngning i 1-2 dagar för att minska risk för extra svullnad och obehag.

Boka tid

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg