PRP behandling i Göteborg (Vampyrmetoden)

Vad är en PRP behandling?

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med komponenter från ditt egna blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan. Genom att ta ut en liten mängd av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en kroppsegen reparationsprocess och kroppen bygger upp ny vävnad. Med andra ord så ”lurar” man huden att det finns en skada och huden ”lagas” trots att ingen skada finns där. Utfallet blir en otroligt förbättrad hudkvalitet på helt naturlig väg.

Injektioner sker med en teknik som både är enkel och säker, med regenerativa och läkande egenskaper av blodplättar och plasma. A-PRP har förmågan att lokalt frigöra tillväxtfaktorer, små molekyler som fungerar som budbärare för att initiera en hudföryngringsprocess. Regenlab A-PRP är en naturprodukt, och risken för avstötning eller allergiska reaktioner är minimala.

Behandlingen erbjuds i form av kur om 3-5 behandlingar.

Fördelar med PRP Vampyrmetoden

Behandlingen har blivit populär mycket tack vare naturliga resultat, och att det bara används kemiska substanser från kroppen. Genom att stimulera kroppens celler, återskapa och bygga upp vävnader får du en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud.

Användningsområden

PRP är en effektiv behandling som fungerar på alla hudtyper och hudtillstånd.

  • Vitalisering av huden dvs trött och slapp hud
  • Dålig hudton
  • Akneärr
  • Bristningar
  • Torr hy
  • Förebygga och behandla ålderstecken såsom veck, rynkor och minskad densitet

Metoden används främst på ansikte, hals, dekolletage och händer.

Hur en PRP behandling går till

En PRP behandling genomförs genom att man tar en liten mängd blod (max 60 ml) från patienten, precis som ett vanligt blodprov. Plasman och blodplättarna separeras från blodet genom centrifugering och placeras sedan i sterila rör och stabiliseras med en gel. Den näringsrika plasman används sedan som ett effektivt serum under behandlingen och bearbetas ned djupt i hudens cellager. Detta utförs med hjälp med mycket effektiva Dermapen nålar.

KONSULTATION SENAST 48 TIMMAR INNAN DIN BEHANDLING

Enligt lagen om estetiska injektionsbehandlingar (2021:363) skall du som patient ha en konsultation senast 48 timmar innan din injektionsbehandling om du är:

  • NY PATIENT och önskar boka injektionsbehandling.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT om du inte besökt kliniken på 6 månader.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT som önskar utföra en behandling som du inte utfört hos oss tidigare.

Detta gäller enbart vid bokning av injektionsbehandlingar till sjuksköterska.

Boka konsultation

PRP behandling i Göteborg på Löfvingkliniken

När du kommer till vår klinik för en PRP behandling i Göteborg så behandlas du av erfarna sjuksköterskor eller läkare. Tack vare antalet behandlingar vi utfört så har vi skaffat oss en bred kunskap inom området.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om PRP vampyrmetoden och hur behandlingen går till.

PRP kostar från 5000 kr för rekommenderad kur. Se komplett prislista på PRP behandling i Göteborg.

Under behandlingen kan man upplev en lätt stickande. Men generellt sätt är PRP-behandlingar enkla och sker utan obehag. Innan behandlingen kan du få en bedövningssalva som minskar eventuellt obehag.

Behandlingen erbjuds i form av kur om 3-5 behandlingar med 1-2 månaders mellanrum.

PRP är ingen “quick fix” utan ger resultat som gradvis förbättras. Resultaten börjar märkas efter 3-6 veckor. Hudkvaliten fortsätter förbättras fram till att den maximala effekten ses efter 1 år.

Resultaten av PRP syns länge, upp emot 1-2 år efter att den maximala effekten uppnåtts. Dvs 1 år efter behandlingen.

Boka tid

Ny kund eller inte besökt oss på mer än 6 månader? Glöm inte att besöka oss för en konsultation minst 48 timmar innan din injektionsbehandling. Läs mer om nya lagen

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg