fbpx

PRP Vampyrmetoden

PRP (platelet rich plasma) är en injektionsbehandling med komponenter från ditt egna blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxthormoner för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar, så att immunsystemet börjar reparera skadan. Genom att ta ut en liten mängd av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en kroppsegen reparationsprocess och kroppen bygger upp ny vävnad. Med andra ord så ”lurar” man huden att det finns en skada och huden ”lagas” trots att ingen skada finns där. Utfallet blir en otroligt förbättrad hudkvalitet på helt naturlig väg.

Injektioner sker med en teknik som både är enkel och säker, med regenerativa och läkande egenskaper av blodplättar och plasma. A-PRP har förmågan att lokalt frigöra tillväxtfaktorer, små molekyler som fungerar som budbärare för att initiera en hudföryngringsprocess. Regenlab A-PRP är en naturprodukt, och risken för avstötning eller allergiska reaktioner är minimala.

Vad kan man åstadkomma med PRP?
Vitalisering av huden dvs trött och slapp hud, dålig hudton, torr hy men även förebygga och behandla ålderstecken såsom veck, rynkor och minskad densitet.

Erbjuds i form av kur om 3-5 behandlingar.

BOKA TID
2018-06-05T01:49:36+02:00 Tags: , , |