Vad innebär en hudförbättrande behandling med Radiesse?

Radiesse är en mycket effektiv hudförbättrande behandling som stimulerar hudens egna kollagenproduktion. Genom att gradvis stimulera och öka individens egen naturliga kollagenproduktion kan hudens kvalitet och fasthet återställas.

Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en vackrare, friskare hy. Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud.

Behandlingen stimulerar fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och ungdomligare hud.

Det finns två olika användningsområden för Radiesse. Volymuppbyggande eller hudförbättrande behandling. Behandlingen passar bra för dig som önskar tydliga konturer på exempelvis kindben och käklinje, eller hud som förlorat spänst, lyster och tjocklek. Områden man kan behandla är exempelvis händer, kinder, hals, dekolletage m.fl.

Som alltid köper vi in våra produkter från officiella distributörer. I detta fall är det Noscomed som är leverantör. Du kan läsa mer om själva produkten här.

Vad innebär en volymskapande behandling med Radiesse?

Radiesse är en kollagenstimulerande filler. Den har både en lyftande förmåga och ger samtidigt även hudförbättrande effekt. Kollagen är den primära komponenten i huden och står för 70% av hudens vikt. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud. Radiesse stimulerar fibroblasterna att producera kollagen som ger fastare och ungdomligare hud.

Det finns två olika användningsområden för Radiesse. Volymuppbyggande eller hudförbättrande behandling. Den är lämplig vid önskad definition av exempelvis kindben eller käklinje.

Med Radiesse kan man även behandla huden för att förbättra spänst, lyster och tjocklek. Områden man kan behandla är exempelvis händer, kinder, hals, dekolletage m.fl.

Som alltid köper vi in våra produkter från officiella distributörer. I detta fall är det Noscomed som är leverantör. Du kan läsa mer om själva produkten här.

KONSULTATION SENAST 48 TIMMAR INNAN DIN BEHANDLING

Enligt lagen om estetiska injektionsbehandlingar (2021:363) skall du som patient ha en konsultation senast 48 timmar innan din injektionsbehandling om du är:

  • NY PATIENT och önskar boka injektionsbehandling.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT om du inte besökt kliniken på 6 månader.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT som önskar utföra en behandling som du inte utfört hos oss tidigare.

Detta gäller enbart vid bokning av injektionsbehandlingar till sjuksköterska.

Boka tid

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg