Om Löfvingkliniken

Sedan 2003 erbjuder vi specialistvård inom hälsa och skönhet med fokus på personlig service och tryggt omhändertagande. Vår vision är att överträffa våra patienters förväntningar med resultat som ger en ökad livskvalitet.

Slide
Slide
Slide
Slide

Naturlig skönhet i Göteborg

Löfvingkliniken grundades 2003, och är en av det fösta skönhetsklinikerna i Sverige.

Löfvingkliniken utför flest typer av Botoxinjektioner i Skandinavien sedan många år tillbaka. Kliniken har därför allt sedan starten kommit att bli en referens- och utbildningsklinik till stora delar inom både estetisk och medicinsk Botoxbehandling men även avseende fillers, volymgivande och hudvitaliserande injektionsbehandlingar och medicinsk hudterapi. Genom att kontinuerligt delta i utbildningar runt om i världen, och under senare år företrädesvis hålla kurser och workshops håller verksamheten en ytterst hög kvalité med noggrann dokumentation och uppföljning som medger skräddarsydda behandlingar för varje enskild patient.

Personal

På Löfvingkliniken finns endast högt utbildad och specialtränad personal inom både estetisk medicin och medicinsk hudterapi och fortbildning pågår ständigt.

Team Member Dr. Christian Fabricius Medicinskt ansvarig
Team Member
Dr. Christian Fabricius
Medicinskt ansvarig

Medicinskt ansvarig.

Team Member
ssk Catarina Ekholm
Sjuksköterska

Catarina har tidigare arbetat som sjuksköterska i 14 år på bland annat på Östra sjukhuset och inom primärvården. Hon har ett stort intresse för estetik och har sedan 2013 arbetat i egen regi med estetiska injektioner.

Catarina vidareutbildar sig fortlöpande med nya metoder och utbildningar inom estetik och injektionsmetoder för att hålla sig uppdaterad. Catarina är även certifierad av estetiska injektionsrådet.

Team Member
Sjuksköterska

Maria Ehrenborg är utbildad injektionssjuksköterska samt certifierad via Estetiska injektionsrådet 2017. Yrkesverksam sedan 2010 då hon tog sin sjuksköterskeexamen vid Göteborgs universitet. Maria har tidigare arbetat med kirurgi på Sahlgrenska sjukhuset och plastikkirurgi på Art Clinic.

“På Löfvingkliniken har jag möjlighet att erbjuda marknadens bästa utbud av estetiska injektioner samt det senaste inom behandlingstekniker för att uppnå önskat resultat. För mig som sjuksköterska är patientens behov och önskemål alltid i fokus, det är viktigt att patienten känner sig trygg, välinformerad och delaktig. Tillsammans går vi igenom och anpassar behandlingsstrategier efter önskemål och förutsättningar. Min vision är att bibehålla, föryngra och återskapa! Oavsett inriktning är vägen dit successiv, diskret och estetisk.”

Catarina vidareutbildar sig fortlöpande med nya metoder och utbildningar inom estetik och injektionsmetoder för att hålla sig uppdaterad. Catarina är även certifierad av estetiska injektionsrådet.

Team Member
Sandra Törnkvist
Hudterapeut
Team Member
Emilia Mikaelsson
Klinikchef

Emilia är klinikansvarig och ansikte utåt mot våra patienter. Hon är behjälplig vid tidsbokning, information kring våra behandlingar, att rätt person hamnar hos rätt behandlare men även kunnig rådgivning kring våra krämer, hudvårdsprodukter och cosmeceuticals.

Kontakt

Undrar du något eller vill göra en bokning direkt på telefon? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg