fbpx

Microneedling / Dermapen

Microneedling / Dermapen

Microneedling är en effektiv hudföryngringsmetod som går ut på att man för en rulle med små, små vassa nålar över huden. Detta orsakar en reaktion i huden och hudens svar på denna reaktion är en stimulering och nybildning av kollagen och elastin. Detta ger huden ett jämnare och yngre utseende.
Rullningen kan, och bör, kombineras med olika krämer och/ eller serum eller som tuffare behandling i kombination med en kemisk peeling samt med IPL.
En behandling tar ca 40-60 minuter och du börjar se resultatet efter 2-6 veckor. Oftast ser man resultat efter en behandling men en kur på 3-6 gånger rekommenderas alltid. Vid specifika problem såsom acneärr och hudbristningar kan fler behandlingar krävas.

Vad kan man behandla?
Åldrad och solskadad hud
Ärr
Linjer och rynkor
Hudbristningar

Hur går behandlingen till?
Först får du komma på en konsultation där en behandlingsplan läggs upp specifikt för dig. Huden bedövas med en kräm. Rullningen sker efter ett speciellt schema och behandlaren väljer att ha de verksamma krämerna på huden antingen före eller efter rullningen beroende på hudproblem.
Behandlaren lägger sedan på serum och lugnande mask.
Den rullade huden lugnar sig väldigt fort men vi rekommenderar att du väntar med hudtäckande make up till dagen efter behandlingen.

BOKA TID
2018-06-05T01:47:12+02:00