Dermapen Microneedling i Göteborg

Vad är Dermapen 4 / Microneedling?

Dermapen är en avancerad microneedling behandling och är en effektiv hudföryngrings metod som går ut på att man för en penna med små, små vassa nålar över huden. Detta orsakar en reaktion i huden och hudens svar på denna reaktion är en stimulering och nybildning av kollagen och elastin. Detta ger huden ett jämnare och yngre utseende.

En behandling tar ca 40-60 minuter och du börjar se resultatet efter 2-6 veckor. Oftast ser man resultat efter en behandling men en kur på 3-6 gånger rekommenderas alltid. Vid specifika problem såsom acne ärr och hudbristningar kan fler behandlingar krävas.

Fördelar med Dermapen

Dermapen var den första microneedling pennan och är marknadsledande i världen. Behandlingen är naturlig genom att orsaka en kontrollerad skada på huden. Detta kombineras med näringsrika behandlingspreparat som innehåller aktiva ämnen som tas upp i huden på djupet. Kroppen börjar då producera nytt kollagen och det bildas nya kapillärer i huden. Resultatet är en föryngring av huden samt en förbättring av dess struktur och kondition. Detta minskar ojämnheter i huden såsom stora porer, celluliter, acne ärr och rynkor.

Den snabba återhämtningstiden och med möjligheten att behandla alla hudtyper och hudtoner har gjort Dermapen till en vanlig anti-age behandling. Redan inom 1-5 dagar är huden fullt återställd. De flesta patienterna kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandling. 

Användningsområden

De vanligaste användningsområdena för Dermapen 4 är behandling av:

  • Åldrad och solskadad hud
  • Ärr
  • Linjer och rynkor
  • Hudbristningar
  • Stora porer
  • Acne

Nålningen kan, och bör, kombineras med olika serum eller som ännu effektivare behandling i kombination med en kemisk peeling samt med IPL.

Hur en behandling går till

Först får du komma på en konsultation där en behandlingsplan läggs upp specifikt för dig.  Nålningen sker efter ett induviduellt schema och behandlaren väljer ett serumen att slussa ner anpassat till klintens hudtyp i samband med behandlingen. Behandlaren lägger sedan på en lugnande mask. Den behandlade huden lugnar sig väldigt fort men vi rekommenderar att du väntar med hudtäckande make upp till dagen efter behandlingen.

Dermapen microneedling i Göteborg på Löfvingkliniken

Vi på Löfvingkliniken använder Dermapen 4 som microneedling behandling. Den är överlägsen genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund av sterila engångsnålar av högsta kvalitet. Dermapen ger maximal hudstimulering utan att skada huden. Vår långa erfarenhet av Dermapen säkerställer att behandlingen görs under optimala förutsättningar med minimala bieffekter. Boka Dermapen microneedling i Göteborg idag hos oss på Löfvingkliniken och bli en av våra många nöjda kunder!

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om Dermapen microneedling och hur behandlingen går till.

Kostnaden för en Dermapen behandling beror på hur stort område som ska behandlas. Hos oss kostar en kur Dermapen för ansikte 2 395 kr. Vid köp av fler kurer minskar kostnaden per tillfälle. Exempelvis kostar 3 kurer 6500 kr. Se komplett pris på Dermapen i Göteborg.

Kostnaden för en Dermapen behandling beror på hur stort område som ska behandlas. Hos oss kostar en kur Dermapen för ansikte 2 195 kr. Vid köp av fler kurer minskar kostnaden per tillfälle. Exempelvis kostar 3 kurer 5 700 kr. Se komplett pris på Dermapen i Göteborg.

Dermapen görs med olika nåldjup. Det minsta nål djupen känns ytterst lite och ökar gradvis desto djupare man går. Bedövning brukar inte behövas men kan läggas på vid behov, och av behandling av ärr.

Vi rekommenderar en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskade resultat av Dermapen. Behandlingarna sker med ca 2-8 veckors mellanrum Vid specifika problem såsom acne ärr och hudbristningar kan fler behandlingar krävas.

Det är individuellt beroende på vilka hudproblem man har. Ytliga ärr från utslag och finnar reduceras snabbt, man kan därför se viss skillnad nästan direkt. Vid behandling av stora porer och rynkor kan det ta några veckor innan resultaten syns. Efter Dermapen fortsätter huden arbeta i 6-12 månader med resultat som successivt förbättras.

Dermapen ger permanent resultat. Ärr och acneärr kommer inte tillbaka. Eftersom huden fortsätter att åldras bör man dock underhålla huden, exempelvis genom underhållande Dermapen behandlingar.

Rodnad kan uppstå direkt efter behandling och sitter kvar i några timmar upp till två dygn. Det kan även brännas och svida lite i huden men går snabbt över. Våra patienter kan oftast återgå till normala aktiviteter dagen efter behandling. Inom 1-5 dagar är huden fullt återställd.

Boka tid

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg