Vad är Profhilo?

Profhilo är en estetisk injektionsbehandling för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet. Denna innovativa behandling motverkar slapphet i huden genom att återställa den naturliga nivån av hyaluronsyra. Profhilo tillhör inte kategorin filler eller skinbooster utan tillhör istället kategorin bio remodelling, vilket innebär att dina egna hudceller stimuleras och återställs vilket resulterar i ett yngre utseende. Behandlingen har blivit väldigt populär med ansikte, hals, dekolletage, armar och händer som de vanligaste behandlingsområdena. En stor fördel med Profhilo är att det krävs få behandlingssessioner och injektionsställen med minimalt obehag och kort återhämtningstid. Optimala resultat syns redan efter två behandlingar.

Bli ett yngre du med mer spänst och volym

Profhilo är behandlingen för dig som snabbt och effektivt vill få ett yngre utseende. Optimal och långvarig effekt syns redan efter två behandlingar. Resultaten är en åtstramande verkan och ger ett huden ett lätt lyft. Behandlingen görs som en kur med 1 månads intervall. Tack vare det rena naturliga innehållet är Profhilo extremt säker med få biverkningar.

Injiceringen sker direkt under ytan av huden med stor spridning och reagerar med din egen vävnad. Hyaluronsyran fungerar som en effektiv återfuktare på insidan av huden. Inom fyra veckor från behandlingen ökas elastin- och kollagen produktionen. Det ger huden ett lenare, jämnare och fastare utseende.

Behandlingsområden

Den skonsamma behandlingen görs oftas på ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän.

Hur en behandling går till

Efter konsultation injiceras Profhilo i hudens yttersta lager. Produkten sprider sig sedan under huden och börjar återaktivera din naturliga hydrering. Behandlingen tar ca 30 minuter och görs 3 gånger för optimala resultat, med 3-4 veckors mellanrum. Vi rekommenderar sedan att du upprepar behandlingen var 6:e månad för att bibehålla resultatet. Direkt efter injiceringen kan du återgå till dina vardagssysslor med minimala biverkningar.

KONSULTATION SENAST 48 TIMMAR INNAN DIN BEHANDLING

Enligt lagen om estetiska injektionsbehandlingar (2021:363) skall du som patient ha en konsultation senast 48 timmar innan din injektionsbehandling om du är:

  • NY PATIENT och önskar boka injektionsbehandling.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT om du inte besökt kliniken på 6 månader.
  • ÅTERKOMMANDE PATIENT som önskar utföra en behandling som du inte utfört hos oss tidigare.

Detta gäller enbart vid bokning av injektionsbehandlingar till sjuksköterska.

Boka konsultation

 

Profhilo i Göteborg på Löfvingkliniken

Vi på Löfvingkliniken har behandlare som är certifierad av Estetiska Injektionsrådet för estetisk injicering. Hos oss får du ett tryggt bemötande med naturliga resultat. Boka din konsultation idag och bli en av våra många nöjda kunder.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om Profhilo och hur behandlingen går till.

Kostnaden för en Profhilo behandling beror på hur stora områden som ska behandlas. Hos oss kostar Profhilo från 3800 kr. Se komplett pris på Profhilo i Göteborg.

Precis som alla injektionsbehandlingar kan sticken kännas lite grann, men går snabbt över. Vid behov ges bedövning före injektion för att minska eller helt eliminera smärtan.

För att bibehålla effekten som uppnåtts så rekommenderas en behandling var 6-9 månad.

En behandling med Profhilo ger delvis resultat direkt och ger maximal effekt efter två månader när kuren på två behandlingar är genomförd.

Boka tid

Ny kund eller inte besökt oss på mer än 6 månader? Glöm inte att besöka oss för en konsultation minst 48 timmar innan din injektionsbehandling. Läs mer om nya lagen

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg