MeLine – expert på ojämn hudton

MeLine är en serie som är specialiserad på behandling av alla typer av hyperpigmenteringar (mörka fläckar) inkl melasma, solskador och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Den unika sammansättningen av ingredienser både reducerar befintliga pigmenteringar samt förebygger att nya uppkommer.
Serien tar även hänsyn till alla fototyper (hudfärger), vilket är viktigt då mörkare fototyper är känsligare för inflammation och löper större risk för post-inflammatoriska hyperpigmenteringar.

För bästa effekt rekommenderas 2-3 klinikbehandlingar med 4 veckors mellanrum samt kontinuerlig användning av MeLines produkter för hemmabehandling under 3-4 månader.

Klinikbehandlingen tar ca 45-60 minuter och en lätt sveda och värmekänsla kan upplevas. De aktiva ingredienserna förbättrar cellförnyelsen så att pigmenterade celler avlägsnas samt hämmar melaninsyntesen för att förebygga att nya pigmenteringar bildas.

Efter behandlingen är det viktigt att skydda huden de närmaste dagarna med hjälp av fuktgivande produkter samt solskydd, därefter återupptar du din hemmabehandling med de aktiva produkterna.

Hemmabehandlingen innefattar dag- och nattkräm samt mask, och dessa är en grundläggande del av behandlingen för att uppnå önskat resultat. En övergående torrhet och rodnad kan upplevas mellan behandlingarna.

Med hjälp av MeLine kan hyperpigmenteringar reduceras med upp till 90-95% och effekten är dokumenterad genom kliniska studier.

Boka tid