Estetiska injektionsbehandlingar

Medicinsk hudvård är en behandling som förbättrar huden utan kirurgiska ingrepp. Exempel på medicinsk hudvård är hudåtstramning och kemisk peeling. Detta erbjuds bara på seriösa salonger och kliniker det vill säga att det måste finnas en ansvarig läkare i direkt eller indirekt närhet och att hudterapeuten har en vidareutbildning och gedigen kunskap i sitt hantverk.

Med medicinsk hudvård jobbar man både i epidermis och dermis, yttersta och mellersta hudlagret där rynkor, pigment och kollagen är lokaliserade. Produkterna innehåller bland annat AHA, glukolsyra, retinol, phyticsyra och kojicsyra vilka har både balanserande, föryngrande och blekande effekt på pigmentfläckar. Dessa produkter sätter igång vår cellförnyelse som med åren blir allt långsammare. Det är också viktigt att man får en ordentlig genomgång på hur man använder produkterna och hur händelse förloppet kommer att vara och hur resultatet kommer att bli. Vid användning av alla dessa ovanstående produkter och behandlingar är solskydd A och O, inte bara på sommaren utan året om. Solens strålar gör att vi åldras snabbare.

Du får ett personligt och professionellt bemötande från din första kontakt med oss till dess att din behandling är avslutad. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller via kostanadsfri konsultation hos vår medicinska hudterapeut.