Fillers Läppar Göteborg

Fillers läppar löfvingkliniken i göteborg

Läppförstoring i Göteborg med Fillers

Förstoring av läpparna med fillers kan vara ett effektivt sätt att framhäva och förstärka sin ”look” men också för att fylla ut den volym som försvinner med åren. Nu för tiden finns flera metoder och arbetssätt som gör att resultatet kan anpassas till ålder och önskemål på ett mycket mer flexibelt sätt än tidigare. Läpparnas utseende skiljer sig på många sätt när man är tonåring, 25-åring eller 40-åring och behandlingen anpassas därefter för ett naturligt resultat.

Fillers läppar och mungipor Löfvingkliniken i göteborg

Sura mungipor (Marionettlinjer)

I takt med att vi åldras dras mungipor nedåt. Detta beror på minskad fettvolym under huden vilket förändrar ansiktets utseende och kan skapa ett ett surt och bekymrat intryck. Detta åtgärdas med hjälp av en fillerbehandling som fyller i djupa linjer och gör dem mindre synliga. Behandlingen lyfter mungiporna och vänder dem till ett leende istället.

Lyft av ”sura mungipor” är ett område som kräver stor omsorg vid planering för önskat resultat. Även här har arbetssätten förbättras bara de sista 1-2 åren och tillåter ett betydligt mer individuellt anpassat och vackrare resultat.

Hur går det till när du ska förstora läpparna?

Vi börjar alltid med en konsultation med en av våra certifierade medarbetare. Där går vi igenom dina önskemål och förutsättningar för att få en helhetsbedömning av vilken behandling som ger bäst resultat.

Med hjälp av micro-nålar återskapar en certifierad injektionssköterska volym genom att injicera fillers. Behandlingen ger ett snabbt och effektivt resultat men framför allt även naturligt.

Vid behandling uppkommer oftast en svullnad i det behandlade området. Munregionen är känslig. God teknik är viktig och ofta ges en dos cortison, Betapred, att dricka innan behandling vilket minimerar men inte eliminerar svullnaden. Blåmärken förekommer då och då. Kärlen ligger så djupt att de inte syns och är svåra att alltid undvika. De försvinner oftast inom några dagar och detta kan påskyndas med speciella salvor som finns tillgängliga på kliniken och du får med dig efter behov.

Ett uppföljande besök för efterkontroll och vid behov korrigering efter 2-3 veckor innefattas i behandlingen.

Fillers läppar i Göteborg på Löfvingkliniken

Vi på Löfvingkliniken i Göteborg utför fillerbehandlingar av legitimerade sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet. Alla våra behandlare är dessutom certifierade av Estetiska Injektionsrådet.

Löfvingklinikens tillgång till användning av licensläkemedlet Hyalase gör att filler kan tas bort, delvis eller helt, vid justeringen lika väl som en korrigerande påfyllning kan göras. Många känner stor trygghet i detta, om det trots allt skulle kännas ”för mycket”.

Frågor och svar

Vanliga frågor och svar om fillers i läppar och hur behandlingen går till.

Fillers i läppar kostar från 3000 kr för 0,5 ml av produkten. Vid konsultation får du expertrådgivning från en av våra legitimerade injicerare. Där går ni tillsammans igenom dina önskemål och personliga förutsättningar. Exakt kostnad och tid kan fås vid konsultation.

Vi erbjuder kostnadsfritt återbesök efter ca 2-3 veckor.

Effekten kvarstår 6-9 månader beroende på mängd och typ av filler som injiceras men även individuella variationer.

Fillers injiceras med extremt tunna nålar. Men eftersom munregionen är känslig upplever många en viss smärta. God teknik är viktig för att göra behandlingen så smärtfri som möjligt. Bedövning finns att tillgå i flera former som effektivt minskar eller eliminerar smärtan.

Själva injektionsbehandlingen tar vanligen ca 5-10 minuter.

Boka tid

Kontakt

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Öppettider

Mån-fre: 8:00 — 17:00

Hitta hit

Engelbrektsgatan 26
41137, Göteborg